How About Some Lifehacks?


Waarschijnlijk ken je dat wel. Jij hebt een probleem, niet een groot probleem, niet onoverkomelijk, maar wel een irritante.
Laten we zeggen, je hebt de melk laten aanbranden. Zo erg aan laten branden dat de pan flink aangekoekt is en het huis stinkt en het was je laatste melk.
Zoals ik al zei, het probleem is niet onoverkomelijk, maar wel wel irritant, want nu moet je het pannetje schoonmaken en het huis luchten en natuurlijk nieuwe melk kopen en koken.
Na flink schobben en luchten kun je naar de winkel., laten we zeggen een klein uurtje later.
En wie kom je daar tegen?
Precies vriendin X of  Y. Jullie raken aan de praat en je vertelt haar over je irritante probleem(-pje).
En op het moment dat je het verteld denk je al, o dit klinkt vast zooo dom. En ja hoor, daar komt die blik en je vriendin X of Y kijkt je aan en zegt: o maar wist je niet dat je altijd eerst een laagje water in je pannetje moet laten alvorens de melk erin te doen en daarna een paar korreltjes zout en nou dan heb je daar echt geen last meer van. Ik heb nooooit aangebrande melk. Nu kun je je pannetje nooit meer gebruiken voor melk koken, wist je dat niet?

Goh, nee dat wis ik niet, bedankt voor je tip.
(Grr inwendig borrelend kookpunt bereikt).

Afijn, al borrelend en stampend kom je thuis om uit frustratie achter internet te kruipen. Via YouTube kom je er achter dat die fijne tip van je vriendin gewoon te vinden zijn onder het kopje LifeHacks. En daar komt je glimlach. En je weet: Next Time....

SuperTips, die LifeHacks! Ik kon ze jullie niet onthouden, dus zak lekker onderuit en laat maar komen!
Wedden dat er een glimlach op je gezicht komt...


Labels: