Zwanger week 31
De tijd vliegt!
Alweer in week 31 van mijn zwangerschap. Wat een tempo zit erin deze keer. Manlief is vandaag bezig met de babykamer. Er worden netjes dubbele ramen in gezet. En ook de muren worden nog een keer geverfd. Het is niet zoˋn heel groot kamertje. Dus we willen de boel lekker licht houden. We verven 1 muur een donkere taupe kleur en de rest wit.
Op de vloer hebben we mooie eikenhouten planken liggen, welke trouwens de hele eerste verdieping beslaan.
Waar ik bij mijn oudste dochter het mooi vond om donkere meubeltjes te hebben, neig ik nu erg naar wit. De donker gebeitste kast wordt dan nu ook wit geverfd en zodra dat klaar is, wordt het een ritje IKEA voor een bedje en een commode-achtig kastje.
Ik zeg Commode-achtig omdat een gewone maat commode echt te groot is voor het kamertje. Voorheen was dit kamertje eerder de babykamer van onze jongste dochter. We hadden hier een koloniaal dressoirtje voor gebruikt die we jaren daarvoor een keer hadden gekocht als televisie-meubeltje voor de woonkamer. Deze voldeed echt prima.
Maar tja, die hadden we net een paar weken voor ik de positieve zwangerschapstest in mijn handen had, verkocht.
Beetje jammer, maar goed, wat ik nu in mijn hoofd heb, zal prima voldoen.

De meidenkamer is nu zo goed als klaar. Ze willen voorlopig bij elkaar op de kamer. Dat is natuurlijk wat ons betreft helemaal prima. We hebben een leuk stabelbed gekocht, die mochten ze toch besluiten niet meer bij elkaar op de kamer te willen, de bedden makkelijk te scheiden zijn. Ook is er een wand lekker roze geverfd. Kortom een echte meidenkamer geworden. Waar ze ook graag spelen. Zodra de babykamer klaar is zal ik fotoˋs van beiden kamers showen.

Dan nu de babykamer afronden. Mijn babyuitzet is al aardig op weg. Thanx to my sis :)
En nog de kinderwagen...niet een nieuwe, maar wel een goede wagen.
We hebben bij de dames een Bugaboo Cameleon gehad. Wat een heerlijke wagen was dit.
Maar goed deze heb ik in 2007 gekocht. En ook weer iemand anders blij mee gemaakt. En in de tussentijd is er wel het 1 en ander veranderd (lees:verbeterd).  Ik heb begrepen dat de Joolz ook een superwagen is. Ik ben nog zoekende.  Mocht er nog iemand een tip hebben, dan hoor ik deze graag!

O ja en we krijgen een jongen. Spannend!

Tot snel,
Barbara

Labels: