Zwanger week 34Mama met een blog
Wow!


Het was een week van laatste keren.
De laatste keer naar de verloskundige en de laatste week werken.

De laatste keer verloskundige was niet zo veel bijzonders eigenlijk.
Mijn bloeddruk was goed, de hartslag baby is helemaal goed.
En ja, de kleine was gelukkig gedraaid met het hoofdje naar beneden.
Maar de verloskundige constateerde ook dat ik nog genoeg ruimte heb, dat betekent dat de kleine nog prima kan draaien. En dat idee heb ik ook wel. Hij draait en beweegt nog volop. Soms heb ik het idee dat hij echt overdwars ligt.
Mmm, een eigenwijze dus..
Maar goed op naar de gyneacoloog volgende week.

Het was ook de laatste week werken, het verlof is begonnen.
Tja, dat vond ik nog best lastig.
Ik heb namelijk leuk werk als doktersassistente en leuke collegaˋs. Daarnaast werk ik 2 dagen per week en dat voelt voor mij echt als een uitje. Even uit de rompslomp thuis en even geen mama, maar een ander stukje van mijzelf. Het doet mij altijd weer goed.
Maar de laatste weekjes werd het toch fysiek wat zwaarder. De ochtenden opstarten kosten meer tijd, eer ik op volle kracht vooruit ben...met een heavy buik.
Maar Mentaal had ik het echt moeilijk met het idee om mijn collegaˋs en mijn werk 16 weken te moeten gaan missen.
De inhoud van mijn werk vind ik echt interessant en ondanks dat ik al jaren in het vak zit, leer ik elke week nog veel bij.
Als afscheid hadden ze me echt verrast met lekkere Donuts (Yammie!) en ook een leuk kadootje( zie foto). Lieve collegaˋs bedankt en tot snel!Daarnaast ik afgelopen week een onwijs leuk kadootje van de Bruna toegestuurd! Daar kun je ons gezin als boekengekken niet blijer mee maken! Bedankt Aafke van de Bruna, het boekje wordt nu al gelezen door mijn meisjes.


Maar hoe gaat met je, lukt het een beetje? Dit is zoˋn beetje de meest gestelde vraag van afgelopen week.
Eerlijk gezegd gaat het best goed. Ja, het is druk. En soms best een beetje zwaar. Maar ik mag echt niet klagen (niet te veel tenminste).
Op de een of andere manier zijn mijn dochters superlief en heel meegaand.
Wat mij wel opvalt is dat mijn misselijkheid weer terugkomt. Maar verder best chill.

Ook in mijn hoofd is het rustig. Er is best nog wat te doen in de voorbereidingen voor de kleine. Maar daar moet ik mezelf best toe aanzetten. Ik merk bij mezelf dat ik het ook heerlijk vind om lekker te broeden. Als een kip op haar ei. Heerlijk! Het is zeer waarschijnlijk ook het besef dat het straks best wat drukkerig gaat worden en dat ik nu tijd voor mijzelf moet pakken waar ik kan. Effe lekker wegdromen over van alles.
Nog maar een paar weekjes...

Liefs Barbara


Labels: ,